Kroměřížská nemocnice chystá benefiční akci s Cmorikem, výtěžek připadne na onkologii

KROMĚŘÍŽ – Benefiční akci na podporu onkologického oddělení chystá Kroměřížská nemocnice. Uskuteční se 24. října na Výstavišti Floria v Kroměříži a vystoupí na ní kromě jiných slovenský slavík Peter Cmorik, informovala server Zlin.cz mluvčí nemocnice Veronika Klímová.

Celý program vypukne ve 13 hodin. „Je tradičně sestavený tak, aby si na své přišli všichni členové rodiny. Celé odpoledne odstartuje kouzelník Jiří Hadaš, kterého vystřídají na pódiu adrenalinová vystoupení skupiny Anymalous, taneční a pohybová vystoupení uskupení KST Swing a TS Trick. Šmrnc pak programu dodá přehlídka módních účesů salonu TOP HAIR Kateřina Straková na téma Pin-up girls,“ sdělila Klímová.

Pomyslnými hudebními předskokany hlavního interpreta se pak stane akustické duo s poetickým názvem Rozvětvení. „Patronem benefice a hlavní hvězdou celého dne bude mnohonásobný slovenský slavík Peter Cmorik. Celý program završí regionální raperská kapela CoProDeuces,“ dodala Klímová.

„Jsme velmi rádi, že na spolupráci kývlo mnoho lidí, kteří jsou ochotni pomoci a vystoupí bez nároku na honorář. Těší nás, že s námi někteří pokračují v této krásné tradici a získali jsme patrona v podobě Petera Cmorika,“ uvedla předsedkyně představenstva nemocnice Lenka Mergenthalová.

Výtěžek poputuje na onkologické oddělení. „Personálně jsme na vysoké odborné úrovni. Nyní bychom rádi prostory zútulnili a k tomu může přispět každý, kdo na benefici zavítá,“ dodala Mergenthalová.