Vsetínská sportovní chystá pro děti Školu bruslení

VSETÍN - V pořadí 11. Škola bruslení pro děti na vsetínském zimním stadionu Na Lapači odstartuje v polovině listopadu. Serveru Zlin.cz to za vsetínskou radnici sdělil Jiří Žůrek.

Školu bruslení připravila Vsetínská sportovní pro děti ve věku od čtyř do 15 let. Lekce pod vedením zkušených vedoucích jsou určeny všem dětem, které čekají teprve první krůčky na bruslích, ale i dětem, které se chtějí třeba zdokonalit ve vyjíždění zatáček, v brzdění, v jízdě vpřed i vzad. Jedna lekce bruslení trvá 60 minut a v podzimní Škole bruslení absolvují děti celkem 10 lekcí.

Poslední hodiny výuky jsou věnovány hrám a soutěžím v získaných dovednostech. Zájemci o kurz budou potřebovat už od první lekce nabroušené brusle, ochranou přilbu a rukavice. „Kapacita Školy bruslení je omezena a už nyní někteří rodiče své děti hlásí,“ upozornila Gabriela Hučíková ze Vsetínské sportovní.

Přihlášky přijímá paní Štěpánková na zimním stadionu Na Lapači. Součástí přihlášení dítěte je i platba 700 korun, kterou je nutno uhradit nejpozději do úterý 27. října.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x