A zrovna byla ševcovská pouť… Zlín -Teplice 1:2

Dvě zaváhání zlínské obrany, dvakrát bleskurychlé využití Teplických. Pár zahozených šancí domácích fotbalistů a suma sumárum:  body v duelu s hratelným soupeřem, který naposledy doma odevzdal vše Jihlavě, jsou fuč. A zrovna, když byla ve Zlíně Ševcovská pouť. Tento zápas prostě ševcům nevyšel a herní projev dobrý nebyl.

První gól měl podpis u teplického matadora Vachouška. Ten rozjel bleskovou akci, zleva nacentroval Fillo a Breite byl ve správný čas na správném místě, míč do Dostálovy branky umístil špičkou kopačky, ale tak dovedně, že zlínský brankář neměl pražádnou šanci.

První půle domácím moc nechutnala, do druhé šli po slovní masáži v kabině hodně aktivněji. Po gólovém zakončení volala třeba Železníkova příležitost.

Druhou chybu si pak domácí zadní voje připravily na 61. minutu. Hosté si pohodově rozehráli míč, Fillo měl dost času na zpracování, a když si míč položil z prsou na jedovatou pravačku v naprosto ideální střelecké pozici, mohl jít Dostál do sítě pro míč.

Domácí se ještě zvedli, první ligovou trefu si připsal Holík, jemuž ideálně nahrál Železník, ale žádný velký nápor se po snížení v poslední čtvrthodině nekonal a hosté si vezou tři body, na které se zase až tak nenadřeli.

Fastav Zlín – FK Teplice 1:2

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x