První domácí výhra. Zlín – Litvínov 3:2 po nájezdech

Až ve 14. kole nejvyšší soutěže se hokejisté Zlína dočkali prvního vítězství před svými fanoušky. Je dvoubodové, zrodilo se po vyrovnané bitvě s Litvínovem a Zlínští knihují výhru 3:2 po nájezdech.

Úvod jako z růžového snu. Zlínští už ve 3. minutě rázným forčekingem rozhodili Litvínovské natolik, že Gerhát našel  „ideálně“ svého protivníka Kubiše a zlínský útočník nedal Janusovi v brance hostí naději na zákrok.

Mistrovský tým ale prakticky okamžitě po slovní sprše na střídačce přidal plyn a hned v 6. minutě Smolka snadno gólově zakončil jednoduchou kombinaci vyrovnávací trefou.

A k občerstvení do kabin šli rozhodně veseleji Severočeši. V 19. minutě vyrazili na zteč ve třech, Frolo si počkal v závěsu a pěkně trefil – 1:2.

Smůlu si přilepil na hokejku ještě před tím Ondráček, když napálil tyč. Ve 33. minutě po nádherné akci Marušák – Vlach už měl štěstí sebou. Jeho střela v pádu orazítkovala tyč, ale skončila v síti.

Pak v prodloužení několik šoků na obou stranách a následně nájezdy. Ty Litvínovští zvládají zpravidla mistrovsky. Tentokrát ale ne, lepší byli domácí. Č + Č, tedy Čech a Čachotský rozhodli.

PSG Zlín – Verva Litvínov 3:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x