Na farmářském trhu ve Valašském Meziříčí zahraje cimbálová muzika Polajka

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Poslední letošní farmářský trh ve Valašském Meziříčí okoření v pátek cimbálová muzika Polajka. Trh bude tradičně na náměstí od 08:00 do 15:00, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

Valašskomeziříčský trh už má své tradiční prodejce. Nyní přislíbilo účast 30 farmářů. „Návštěvníci budou mít možnost nakoupit si spoustu místních produktů jako například bylinky a koření, dřevěné výrobky, produkty z ovčí vlny a keramiku,“ řekl Antonín Hořín z meziříčské radnice, který má farmářské trhy na starosti.

Nabídka zboží bude znovu pestrá. „Z potravin bude možné zakoupit několik druhů kvalitních domácích sýrů, od mistrů řezníků velký výběr uzenin a masných výrobků, od místních pěstitelů čerstvou zeleninu a ovoce a spoustu dalších produktů jako med, okrasné květiny, domácí těstoviny nebo kávu,“ vyjmenoval Hořín.

K dostání bude i Davídkovo koření nebo bezlepkové dobroty. Nebude chybět ani stánek s léčivými bylinnými směsmi a čerstvé celozrnné i sladké pečivo.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x