Na Lapači ve Vsetíně chystají unikátní exhibici

VSETÍN - Dvacetileté výročí od extraligového finále si vsetínský hokej připomene unikátním exhibičním utkáním. Serveru Zlin.cz to za vsetínskou radnici uvedl Jiří Žůrek.

Na Lapači ve Vsetíně se jedinečná exhibice uskuteční v sobotu 7. listopadu a připomeneme finálový souboj mezi tehdejšími týmy HC Petra Vsetín a Chemopetrol Litvínov.

Právě před dvaceti lety se v sezóně 1995/1996 vsetínský hokej dočkal druhého mistrovského titulu. „Tehdy se mu jej podařilo získat přímo na domácím stadionu před svými diváky. V sérii hrané na čtyři vítězná utkání zdolali Severočechy z Litvínova v poměru 4:1 na utkání, a tak se mohlo ve čtvrtek 28. března 1996 začít ve Vsetíně po vítězství 2:1 v pátém utkání série opět velkolepě slavit,“ připomněl Žůrek.

Exhibiční utkání slibuje účast známých hokejových jmen. Na straně Vsetína se na ledě objeví například Rostislav Vlach, Jiří Dopita, Alexej Jaškin, Roman Stantien, Jan Srdínko a další, za Litvínov budou připraveni nastoupit hráči jako Zdeněk Orct, Jan Alinč, Robert Kysela, Martin Balász, Ondřej Zetek a další.

Program exhibice začíná na zimním stadionu Na Lapači v sobotu 7. listopadu v 15 hodin, kdy se uskuteční přímo na ledě unikátní koncert skupiny Fleret, která je mimo jiné autorem a interpretem slavné vsetínské hokejové hymny Dů Valaši, dů. Samotné exhibiční utkání je na programu od 17 hodin. Ceny vstupného na exhibici činí na sezení 150 korun, na stání 100 korun. Vstupenka je platná jak na exhibiční utkání, tak na koncert skupiny Fleret.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x