Zlínský hokej: bude zápas s Třincem zlomový?

ZLÍN - Hodně individuálních chyb a bohužel často velmi zkušených hráčů. To je to, co poslední dobou sráží slušné výkony zlínských hokejistů do bodového propadliště. V klubu měli jednání vedení a nedělní zápas s Třincem může být v mnohém zlomový.

„Trenéři mají naši důvěru, v pátek na Spartě kvůli obsazenosti pražské 02 Arény nehrajeme, klíčový bude další domácí zápas s Třincem,“ vysvětluje další postup jednatel klubu Patrik Kamas.

Ani příliš nezastírá, že jsou někteří hráči v ohrožení. Může dojít k výměnám a nejen k nim. Na řadu mohou přijít i fiannční postihy, případně dokonce rozvázání smlouvy. Neděle bude ve Zlíně hodně důležitá pro řadu aktérů.

„V létě jsme tu měli na zkoušku obránce Karola Koríma, hraje v Havířově, je možné, že dostane šanci,“ říká Kamas s tím, že další potenciální personální hráčské změny by klub řešil až po nedělním utkání, kdy následuje delší reprezentační přestávka.

Zlínské fandy drtí zvraty v duelech. S Kometou vedli berani 2:0, s Olomoucí 3:0. Výsledek: jediný bod z obou prestižních duelů.

„Je znát, že týmu chybí osobnosti. Na ledě i mimo něj, Čajánek a Leška byli opravdu jedineční,“ doceňuje přínos legend jednatel klubu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x