Na brněnském veletrhu Gaudeamus se zlínská univerzita představí velmi originálně

ZLÍN, BRNO - V Brně začal 22. ročník evropského veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus a Univerzita Tomáše Bati se na něm návštěvníkům představí velmi originálně. Serveru Zlin.cz to za univerzitu oznámil Jan Malý.

Veletrh Gaudeamus patří mezi nejdůležitější akce roku určené studentům maturitních a předposledních ročníků středních škol. Na brněnském výstavišti potrvá veletrh až do pátku. Mezi zhruba 200 vystavovateli se představuje také zlínská univerzita.

„V letošním roce se návštěvníci naší expozice mohou těšit na novinku, s níž přichází naše univerzita jako první. Prostřednictvím telemostu vezmeme zájemce přímo na naši školu,“ konstatovala kancléřka Univerzity Tomáše Bati Andrea Kadlčíková. Zájemci o studium tak budou na velkoplošné obrazovce moci v reálném čase sledovat dění na jednotlivých fakultách a promluvit si s posluchači na univerzitě. „Věříme, že prohlídka našich prostor návštěvníky veletrhu osloví,“ dodala kancléřka.

Veletrh Gaudeamus je největší akcí svého druhu v České republice a na Slovensku. Každý rok jej navštíví na 30 tisíc uchazečů o studium.

Univerzita Tomáše Bati se na veletrhu Gaudeamus prezentuje každoročně. Pravidelně se zúčastňuje také veletrhu Akadémia v Bratislavě, kam míří zhruba devět tisíc návštěvníků, a veletrhů Gaudeamus v Praze (asi sedm tisíc návštěvníků) a v Nitře (přibližně čtyři tisíce návštěvníků).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x