Oslav zlínské FaME se zúčastní i Marie Baťová a Tomáš Baťa v podání zlínských herců

ZLÍN - Fakulta managementu a ekonomiky (FaME) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně chystá oslavy dvacetiletého výročí svého vzniku. Serveru Zlin.cz to za univerzitu sdělila Jana Brázdilová.

Hlavní oslavy 20. výročí založení FaME se konají v aule Academia Centra zlínské univerzity ve dnech 11. až 13. listopadu.

Ve středu 11. listopadu v devět hodin začne Studentská konference aneb Co by měl dvacetiletý znát. Konference je specifická tím, že jí pořádají sami studenti FaME. Na programu budou interaktivní přednášky profesionálních řečníků a bohatý doprovodný program. Celá akce bude zakončena večerní networking party ve studentském klubu Viktorka.

Ve čtvrtek 12. listopadu v 10 hodin budou oslavy pokračovat slavnostním shromážděním FaME v aule univerzity. V programu vystoupí kromě představitelů fakulty také řada významných osobností kraje. „Překvapením bude vystoupení paní Marie Baťové v podání herečky Marty Bačíkové z Městského divadla ve Zlíně a Baťa teamu studentů FaME, kteří aktivně šíří odkaz Tomáše Bati. Součástí doprovodného programu bude otevření dobové Baťovy kavárny,“ doplnila Brázdilová. Ve 14 hodin bude následovat divadelní představení Krásný a krásnější, Two Man Show (hrají Miroslav Hrabě a Jaroslav Beneš, Barbora Rajnišová, Genny Ciatti) plná šarmu, vtipu a situací ze života.

V pátek 13. listopadu ve 14 hodin bude na programu setkání absolventů. Kromě prezentace života na fakultě a vystoupení předních expertů ekonomie se účastníci mohou těšit také kulturní vystoupení pedagogů fakulty. Třešničkou na dortu bude vystoupení Tomáše Bati v podání herce Gustava Řezníčka z Městského divadla ve Zlíně a Baťa teamu studentů FaME, i v tento den bude otevřena dobová Baťova kavárna. Program bude pokračovat do večerních hodin.

V průběhu všech tří dnů pořádá FaME ve spolupráci s Rotary klubem Zlín veřejnou sbírku pro Naději Zlín, jejíž výtěžek Naděje využije na pomoc lidem s Alzheimerovou nemocí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x