Farmářské trhy ve Fryštáku se mimořádně přizpůsobí lampionovému průvodu

FRYŠTÁK - Fryštácké náměstí bude v pátek 6. listopadu opět patřit farmářským trhům, tentokrát budou navíc stánkaři nabízet své výrobky déle než jindy. Serveru Zlin.cz to za fryštáckou radnici uvedla Lenka Eliášová.

Ve stejný den se totiž ve Fryštáku uskuteční také tradiční lampionový průvod a prodejci kvůli tomu přislíbili svou účast mimořádně až do 17. hodiny. „Díky prodloužené době trvání trhu o oblíbený farmářský trh nepřijdou ani účastníci lampionového průvodu. Děti se navíc mohou těšit na sladké čerstvé palačinky,“ dodala Lenka Eliášová.

Lampionový průvod pořádá ve Fryštáku občanské sdružení Věneček. Začátek je naplánován na 17. hodinu a děti mají sraz na náměstí v 17 hodin. „Letos jsme pro účastníky průvodu připravili delší trasu než obvykle, nebude chybět ohňová show a celá akce pak vyvrcholí závěrečným ohňostrojem,“ upřesnili pořadatelé.

Občanské sdružení Věneček vzniklo při Mateřské škole Fryšták a funguje od června roku 2000. Pořádá různé akce se zaměřením na ochranu přírody, sport i zábavu. Ve městě organizuje nejrůznější soutěže, karnevaly, drakiády či umělecké dílny.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x