Křižovatku v Rožnově U Janíků čekají další opravy

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Světelnou křižovatku U Janíků čeká od pondělí 9. listopadu další část rekonstrukce. Instalovat se bude finální světelná signalizace a dojde i k vyznačení bezbariérových přechodů a jízdních pruhů směrem na Valašské Meziříčí, sdělil serveru Zlin.cz mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

Ve dnech 9. až 23. listopadu 2015 projde křižovatka U Janíků v Rožnově pod Radhoštěm další etapou rekonstrukce.

„Především se bude instalovat finální světelná signalizace. Z tohoto důvodu nebude v uvedeném období funkční stávající světelná signalizace a křižovatka tak bude v dopravní špičce řízena strážníky Městské policie Rožnov a příslušníky Dopravní policie Vsetín,“ uvedl starosta Rožnova Radim Holiš.

„Na světelné křižovatce rovněž budou do konce tohoto týdne vyznačeny a zprovozněny bezbariérové přechody (ty, které jsou používány) a jízdní pruhy s tím, že do konce roku by měl být položen asfalt na kompletní části pravé strany komunikace ve směru od křižovatky U Janíků až po vjezd do Průmyslového areálu Tesla,“ doplnil Holiš.

Finální úprava všech přechodů pro chodce bude realizována průběžně, město v těchto dnech společně s realizátorem stavby a koordinátorem BOZP prochází jednotlivé trasy a připravuje nové značení pro pěší. To by mělo usměrnit pohyb chodců na místa s bezpečným přecházením.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x