Smutek na Slovácku, radost ve Zlíně

UHERSKÉ HRADIŠTĚ, ZLÍN - Hodně rozdílná byla víkendová vystoupení obou fotbalových týmů našeho regionu. Slovácko podlehlo doma pražské Slavii 0:2, zato Zlín si veze plný bodový příděl z Příbrami a ve městě pokračuje fotbalová euforie.

V Uherském Hradišti sehrálo Slovácko poměrně nešťastný zápas. Při prvním gólu Vukadinoviče se navíc zranila obvyklá opora v brance Milan Heča. Jeho náhradník Daněk pak inkasoval ještě jednou z kopačky Zmrhala. Domácím nebylo přáno, rozhodčí Orel neuznal Valentův gól, hlavička Doška skončila jen na brankové čáře. Byl to prostě zápas, na nějž domácí rádi brzy zapomenou.

To ve Zlíně je veselo. Vyhrát v Příbrami 2:1 se povedlo po velmi dobrém výkonu, střelecky se prosadili Koreš a Jordan. Autobus ze středních Čech vezl nejen skvělou náladu, ale hlavně tři body.

„Přesně tak jsme to chtěli, máme dvacet bodů, to byl náš podzimní cíl, to ale neznamená, že nezabereme v posledních dvou utkáních proti Liberci doma a pak v Jihlavě,“ smál se ještě v neděli výborně naladěný trenér ševců Páník.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x