Skupina Synot expandovala do Asie, vybaví kasina ve Vietnamu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Ve vietnamské provincii Nghe An vzniklo nové luxusní kasino, které vybavila herní technika skupiny Synot uherskohradišťského podnikatele a senátora Iva Valenty. Jde o první projekt Synotu, na který chce navázat spoluprácí s dalšími hotelovými kasíny ve Vietnamu, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí Synotu Magda Pekařová.

Synot dodal do vietnamského kasína videoloterijní terminály a rulety. „O vietnamský trh jsme měli dlouho zájem. Jsem rád, že se nám navzdory vzdálenosti a odlišnosti evropské a asijské kultury podařilo dosáhnout strategického partnerství. V Asii se však nehodláme zaměřovat pouze na herní byznys. Plánujeme také investice například v oblasti cestovního ruchu, kterému se dlouhodobě věnujeme v řadě zemí, kde působíme,“ uvedl Miroslav Valenta mladší, obchodní ředitel skupiny Synot.

Expanze do Vietnamu je završením několikaletého úsilí o vstup na asijský trh. „V plánu jsou přitom expanze také do dalších zemí převážně východoasijského regionu,“ dodala Pekařová.

Synot zaměstnává okolo 3000 lidí. Působí téměř na všech kontinentech přibližně ve 20 zemích světa. Kromě loterijního průmyslu a dodávky IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu, sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Roční obrat skupiny je okolo 12 miliard korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x