Mikulášský program nabídne uherskohradišťské náměstí i uherskobrodské kino

UHERSKÉ HRADIŠTĚ, UHERSKÝ BROD - I na Uherskohradišťsku se v sobotu 5. prosince uskuteční několik mikulášských oslav. V Uherském Brodě se budou moci děti přijít pobavit například do kina Máj, v Uherském Hradišti zase oslavy vypuknou na Masarykově náměstí, serveru Zlin.cz to sdělili mluvčí obou měst.

Kino Máj si pro děti připravilo program nazvaný Mikuláš aj s čertem vyhrávajů dětem. Mikulášské nadílky se malí návštěvníci dočkají od členů cimbálovky Ovocenka a nebude chybět ani Pohádka od Mikuláša v kinosále. „Akce je zdarma a začíná v 16.30. Pohádka od Mikuláša začne o hodinu později,“ upřesnila mluvčí uherskobrodské radnice Elen Sladká.

To na uherskohradišťském Masarykově náměstí bude Mikulášský rej spojený s rozsvěcením vánočního stromu. „Mikulášské odpoledne bude plné zábavy pro děti. Budou připravené soutěže a zpívání s hercem Davidem Vackem. Děti se mohou těšit i na Mikulášskou jízdu kočárem,“ konstatoval mluvčí uherskohradišťské radnice Jan Pášma. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu je naplánováno na 17.00 a pořadatelé slibují i překvapení. Akce potrvá od 15.00 do 17.00.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x