Vánoční trhy vypuknou v Otrokovicích už tento týden

OTROKOVICE - Na otrokovickém náměstí 3. května začnou v pátek 11. prosince tradiční Vánoční trhy. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Romana Stehlíková.

Vánoční trhy potrvají na otrokovickém náměstí v pátek od 8.00 do 18.00 hodin a v sobotu 12. prosince pak od 8.00 do 12.00.

Návštěvníci se mohou těšit i na svařené víno, punč a grog či občerstvení v podobě trdelníků, frgálů a grilovaných klobás. „Zakoupit bude možné kromě vánočního zboží také například čepice, šály, sýry ze Slovenska a třeba uzenářské výrobky,“ prozradila Hana Kunderová z Technických služeb Otrokovice, u které se zájemci o prodej na trzích přihlašují. Stejně jako každým rokem si a trzích budou moci zájemci vybrat a koupit vánoční stromek.

V rámci Vánočních trhů se uskuteční také doprovodný program. Vystoupí zde žáci základních škol a místní hudební skupiny. Začátek vystoupení bude v pátek v 16.00 a v sobotu v 9.00. „Letos poprvé, po vzoru jiných trhů, bude celá akce průběžně moderována. Moderátor bude mimo jiné chodit mezi prodejci a povídat si s nimi o výrobcích, které nabízejí,“ objasnil dramaturg Otrokovické Besedy Dalibor Dědek, který se podílí na organizaci akce.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x