Uherskohradišťská nemocnice vyhlásila Zaměstnance roku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Uherskohradišťská nemocnice uskutečnila už podruhé mezi svými pracovníky anketu Zaměstnanec roku, a to ve třech kategoriích - lékař/lékařka, nelékařský zdravotník a nezdravotník. Zaměstnanci mohli v každé kategorii nominovat pouze jedno jméno, řekla serveru Zlin.cz mluvčí nemocnice Dana Lipovská.

Výsledky ankety byly slavnostně vyhlášeny na vánoční konferenci Uherskohradišťské nemocnice 11. prosince.

Vítězem kategorie lékař/lékařka se stal Radim Blaha z oddělení interny II, druhé místo obsadil Martin Šustek z traumatologického oddělení a třetí místo Ivan Karpeles z oddělení ortopedie. V kategorii nelékařský zdravotník zvítězila Marta Sečkařová, staniční sestra operačních sálů, na druhém místě se umístil František Bartoš, vedoucí laborant z radiodiagnostického oddělení a třetí místo obsadila Marie Šobáňová, staniční sestra ARO. V kategorii nezdravotník zvítězila Lenka Klečková, vedoucí odboru movitého majetku, druhá skončila Monika Jahodíková, vedoucí odboru zdravotních úhrad a třetí mzdová účetní UHN Květoslava Hrubošová.

Ocenění Zaměstnanec roku udělovalo i představenstvo Uherskohradišťské nemocnice. Získali ho Vladimír Zapletal, emeritní primář neurologického oddělení, Josefa Ženatíková, bývalá staniční sestra HTO a Jaroslav Bittnar, vedoucí nádvorní čety. Všichni ocenění získali dárkové poukazy od Lázní Luhačovice a Termálních lázní Velké Losiny. V letošním roce vedení nemocnice také mimořádně ocenilo fyzioterapeutku Lenku Honsovou, která poskytla první pomoc postřelenému muži v centru Uherského Hradiště.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x