Dobročinný bazar Naděje v Otrokovicích vynesl přes 15 tisíc korun

OTROKOVICE – Přes 15 tisíc korun vynesl dobročinný bazar pořádaný otrokovickou pobočkou Naděje. Hlavním cílem bylo získat peníze na pomoc lidem s handicapem, řekla serveru Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Bazar se uskutečnil v posledním týdnu pod záštitou starosty Otrokovic Jaroslava Budka. Konal se podruhé a přesunul se z kinosálu Otrokovické Besedy do menších, ale útulnějších prostor foyer. „Přestože byl v menších prostorách, vybralo se o 3700 korun více,“ upozornila Stehlíková.

Výtěžek přesahující 15 tisíc korun poputuje na zakoupení polohovací postele Domu Naděje v Otrokovicích.

Starosta Otrokovic Budek přispěl nákupem zboží letos stejně jako loni. „Považuju za milou povinnost zastavit se při této příležitosti za pracovníky Naděje, pozdravit je a přispět jim finančním obnosem. Koupil jsem pohádky pro vnuky, tak jsem udělal radost zároveň i jim,“ doplnil Budek.

Otrokovická pobočka Naděje je za bazar vděčná. „Děkujeme všem dárcům přineseného zboží i těm, kteří si přišli nakoupit nebo se jen zastavili na kus řeči. Poděkování patří i městu za podporu, ale i všem dobrovolníkům, kteří přispěli k úspěchu akce,“ řekla Renata Zezulková z otrokovické Naděje. Dodala, že je ráda, že se zapojuje stále více lidí, díky kterým lze zpříjemnit život klientům Naděje.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x