Na kluzišti v centru Zlína si lidé budou moci zabruslit s hokejisty i anděly

ZLÍN - Kluziště na náměstí Míru ve Zlíně nabídne o víkendu velmi atraktivní program. V sobotu si lidé budou moci zabruslit s extraligovými hokejisty, o den později zase s anděly, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí Zlatého jablka Kateřina Martykánová.

Kluziště se na centrálním zlínském náměstí objevilo letos úplně poprvé a své příznivce si našlo mezi dětmi i dospělými. „Jsme rádi, že umělá ledová plocha pod širým nebem v centru města Zlíňany opravdu zaujala a že jsme s podporou města mohli lidem tuto oblíbenou zábavu dopřát,“ uvedl Jiří Kratochvíl, ředitel obchodního centra Zlaté jablko.

Kluziště bude v centru Zlína fungovat do 7. ledna. V sobotu 19. a neděli 20. prosince se pak návštěvníci mohou těšit na zábavný program. „V sobotu se na kluzišti uskuteční Vánoční bruslení s hráči PSG Zlín, a to od 13.00 do 15.00. S hokejisty bude možné nejen bruslit a vyzkoušet si nájezdy na extraligového brankáře, ale i získat jejich podpisy při autogramiádě,“ upřesnila Martykánová.

Hned o den později, o zlaté adventní neděli mezi 14.00 až 16.00, se pro změnu bude kluziště hemžit anděly při Andělském bruslení. Na programu je malování na obličej, promenáda masek i soutěž o nejlepší andělský kostým. Navíc všichni příchozí v kostýmu anděla budou mít bruslení zdarma.

Umělá ledová plocha na náměstí Míru ve Zlíně má rozměry 12 x 18 metrů a pojme až 50 lidí. Veřejnosti je k dispozici ve všední dny od 14.00 do 20.00, o víkendech od 10.00 do 20.00. Otevřeno bude i mezi vánočními svátky, kromě 25. prosince a 1. ledna. „Na Štědrý den, 24. prosince, se bruslí do 15.00, na Silvestra do 18.00,“ doplnil Jiří Kratochvíl.

Cena za bruslení je 30 korun za hodinu. Pro ty, kteří si chtějí užít tyto zimní radovánky, ale nemají vlastní brusle, je k dispozici půjčovna bruslí za poplatek. Majitelé bruslí mohou využít služeb brusiče.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x