Vánoční trhy v Kroměříži ještě přinesou koncerty i divadlo, kvůli programu bude uzavřena i silnice

KROMĚŘÍŽ - Poslední dva dny budou na kroměřížském Velkém náměstí pokračovat Vánoční trhy s bohatým doprovodným programem. Poslední den bude kvůli divadelnímu představení uzavřena i silnice, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí kroměřížské radnice Jaroslava Sílešová.

V úterý 22. prosince  budou moci návštěvníci trhů sledovat Živý Betlém. Půjde o jedinečné ztvárnění Ježíšova narození v podání žáků Církevní základní školy Kroměříž. Představení bude k vidění ve třech časech, a to v 10.00, 14.30 a 16.00. V 17.00 pak začne vánoční, folkově laděný koncert Lucie Dobrovodské a skupiny Paka.

Středeční program trhů oživí od 14.00 do 15.00 houslistka Hana Feltlová a její přátelé. V 15.30 nastoupí oblíbená kroměřížská folk-rocková formace Jamtour. Od 17.00 patří program Divadlu Kvelb se hrou Naděje zrození. A právě kvůli divadelnímu představení bude ve městě platit uzavírka. „Půjde o úplnou uzavírku místní komunikace v Kroměříži na Velkém náměstí v ulici Křížkovského. Uzavírka bude platit v době od 10.00 do 19.00,“ konstatovala Sílešová. Divadlo Kvelb doveze do Kroměříže třináctimetrové loutky a lidé se prý mohou těšit na hodně neobvyklou show.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x