Na Štědrý den mohou děti zavítat do zlínské zoo za symbolickou korunu

ZLÍN - Pro všechny děti do 15 let má Zoo Zlín speciální vánoční dárek. Na Štědrý den mohou děti navštívit zoo za symbolickou korunu, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí zoo Romana Bujáčková.

 Zoologická zahrada bude na Štědrý den otevřena do 16.00.

„Zoologická zahrada je i v zimě plná života a rozhodně stojí za návštěvu. Během té štědrovečerní by lidé neměli zapomenout vyrazit k rejnokům, kteří se už teď těší na pořádnou porci krevet a chobotniček. Vynechat by návštěvníci neměli ani expozici pand červených, ve které dovádí hned dvě letošní mláďata. Zavítat mohou lidé i do dalších pavilonů – do tropické haly Yucatan, pavilonu žiraf a slonů nebo do terárií,“ konstatovala Bujáčková.

Díky poměrně příznivému počasí však i do venkovních výběhů stále vycházejí sloni, žirafy, zebry, nosorožci, medvědi, dželady, klokani a řada dalších. Zimní návštěvu zoo navíc zpestří jedinečná vánoční světelná výzdoba. Tradiční vánoční motivy opět doplňují světelné siluety exotických zvířat.

Od pátku 25. prosince do neděle 3. ledna navíc zoo prodlužuje otevírací dobu od 8.30 do 17.00.

Zlínská zoo v letošním roce poprvé ve své téměř sedmdesátileté historii překonala magickou hranici 600 tisíc návštěvníků. „Nesmírně nás těší tak stálá přízeň návštěvníků. Je to pro nás velké ocenění práce všech zaměstnanců zoo a také povzbuzení do dalších let. Vánoční dárek pro děti je tak poděkováním zlínské zoo za podporu a zájem všech návštěvníků,“ dodala Bujáčková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x