Kroměřížská nemocnice dostala dárek v podobě videa z benefičního dne

KROMĚŘÍŽ – Dárek v podobě dojemného videa mapujícího celý říjnový benefiční den dostala Kroměřížská nemocnice. Darovalo jí ho filmové a televizní studio VF studio z Kroměříže, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí nemocnice Veronika Klímová.

Benefice se uskutečnila 24. října na Výstavišti Floria Kroměříž na podporu onkologického oddělení. „Zkušený kameraman a střihač Vladislav Františ spolupracoval s nemocnicí, jejímž zakladatelem je Zlínský kraj, na charitativním projektu už podruhé. Na příští rok se chystá spolupráce také v rámci filmu Lidé a město mapující život v Kroměříži,“ uvedla Klímová.

Video nemocnici potěšilo. „Je pro nás nejen milou připomínkou, ale zároveň také poděkováním těm, kteří se na akci nezištně a s velkým úsilím podíleli. Je krásné a věříme, že se bude líbit všem, kteří jej uvidí,“ uvedla Lenka Mergenthalová, předsedkyně představenstva Kroměřížské nemocnice.

Druhý ročník benefiční akce vynesl peníze na zútulnění a zkvalitnění prostor onkologie. Vybralo se téměř 150 tisíc korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x