Kroměřížská pošta září novotou

KROMĚŘÍŽ - Pošta v kroměřížské Spáčilově ulici se dočkala modernizace. Přibyly nové přepážky i možnost platit kartou, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí kroměřížské radnice Jaroslava Sílešová.

Slavnostního otevření se zúčastnil i starosta města Kroměříže Jaroslav Němec, který poděkoval vedení pošty za rychlý a bezproblémový průběh rekonstrukce a zároveň za zkvalitnění služeb pro veřejnost.

K již novému Postshopu, přepážky Poštovní spořitelny a České pojišťovny přibylo díky stavebním úpravám šest komfortních přepážek ve zvětšené hale pro veřejnost. Modernizována byla i přepážka hromadného podání pro smluvní klienty. Zároveň zde již mohu klienti platit vybrané služby platebními kartami VISA a MasterCard.

„Připraven je i vyvolávací systém, zatím bude fungovat ve zkušebním provozu. Očekává se od něj výrazné zpřehlednění a zrychlení vyřízení transakcí u jednotlivých přepážek,“ dodala Mária Součeková, manažerka pobočky.

Pošta byla na sídlišti Oskol otevřena v únoru 1978. V roce 1993 byla pošta Kroměříž 1 pilotní poštou v novém projektu zavádění moderní počítačové techniky na pošty. Letos se konečně dočkala i dlouho očekávané rekonstrukce interiéru. Přestavba trvala od 29. září.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x