První miminko v roce už přivítala i Uherskohradišťská nemocnice

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Po Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně a Vsetínské nemocnici ohlásila i Uherskohradišťská nemocnice narození prvního miminka v letošním roce. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí nemocnice Dana Lipovská.

První dítě letošního roku přišlo v Uherskohradišťské nemocnici na svět v sobotu 2. ledna ve 3.30 hodin. „Jmenuje se Jonáš, váží 3 100 gramů a měří 48 centimetrů. Rodiče žijí v Uherském Hradišti,“ konstatovala Lipovská.

S prvním občánkem Uherského Hradiště se přijde osobně přivítat také náměstek hejtmana Lubomír Nečas, a to v pondělí ve 13.00. Poslední den loňského roku se v Uherskohradišťské nemocnici narodilo celkem 11 dětí.

První dítě Zlínského kraje přivedla na svět Hana Orsavová z Fryštáku. V Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně porodila dceru Elišku. „Narodila se 1. ledna v 6.37 hodin. Eliška váží 3 020 gramů a měří 49 centimetrů,“ upřesnila mluvčí zlínské nemocnice Karla Havlíková. První lednový den se radovali z prvního miminka také ve Vsetínské nemocnici. V 10.38 se zde narodila Magdaléna Anna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x