Otrokovická radnice přijímá nominace na ocenění pedagogických pracovníků

OTROKOVICE - Otrokovická radnice vyzývá obyvatele města k nominacím na ocenění pedagogických pracovníků. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Romana Stehlíková.

Nejlepší pedagogické pracovníky za uplynulý rok ocení město Otrokovice už osmým rokem. Pátým rokem budou oceněni také pracovníci volnočasových aktivit dětí a mládeže. „Vyzýváme tímto pedagogickou i nepedagogickou veřejnost, aby zasílala své návrhy na Městský úřad Otrokovice, odbor školství a kultury,“ konstatovala Stehlíková.

Ocenění je určeno pedagogickým pracovníkům mateřských škol, základních, středních a školských zařízení na území Otrokovic. Zároveň také pracovníkům volnočasových aktivit za práci s dětmi a mládeží ve volném čase. „Nově se letos mohou posílat nominace také na pedagogy ze středních škol a poprvé bude za město oceněn jeden mladý pedagog do třiatřiceti let. Ceny jsou udělovány za úspěšnou práci s dětmi a mládeží. Je to veřejné vyjádření profesionality a lidských kvalit daného pedagogického pracovníka nebo pracovníka volnočasových aktivit,“ uvedla vedoucí odboru školství a kultury Barbora Šopíková.

Poslední termín, kdy lze podávat návrhy na ocenění, je 25. ledna. Slavnostní večer s předáním cen z rukou starosty města Jaroslava Budka se uskuteční 22. března v Otrokovické Besedě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x