V Luhačovicích začíná plesová sezona

LUHAČOVICE - Podobně jako jinde ve Zlínském kraji i v Luhačovicích startuje v lednu plesová sezona. Jak serveru Zlin.cz řekla ředitelka kulturního domu Elektra Hana Slováková, výběr plesů bude velmi pestrý.

Městský dům kultury Elektra nabídne v prvních měsících roku celkem šest plesů. „Plesovou sezonu odstartujeme v sobotu 10. ledna ve 20.00. Tanečníci se mohou těšit na Rivieras show band a cimbálovou muziku Malé Zálesí,“ poznamenala Slováková.

O týden později, 17. ledna, bude na programu Křesťanský ples. Na něm zahraje dechová hudba Slovácka kapela Romana Horňáčka. Lednové plesání pak zakončí Hasičský ples, který se uskuteční v pátek 23. ledna. K poslechu i tanci bude hrát dechová hudba Mistříňanka.

Další tři plesy se v luhačovické Elektře uskuteční v únoru. V pátek 13. února vypukne ples Střední odborné školy Luhačovice a tanečníkům bude vyhrávat skupina Kasanova. Hned o den později bude Ples růží ČSSD. Lidem se tu představí Fortuna a zahraje Dívčí saxofonový orchestr Luhačovice. „Plesová sezona pak u nás vyvrcholí v sobotu 28. února Agrárním plesem, na kterém zahraje dechová hudba Stříbrňanka,“ dodala Slováková.

V Luhačovicích se ale nebudou konat plesy jen v Elektře. Příznivci společenského tance mohou vyrazit také na Reprezentační lázeňský ples (24. ledna). Lázně Luhačovice ho pořádají už podevatenácté a večerem bude provázet oblíbený český herec Jan Čenský. Luhačovická sokolovna pro změnu ožije tradičními zábavami s tancem. V sobotu 6. února mohou lidé vyrazit na zábavu s podtitulem Retro aneb staré věci v koši nekončí a v úterý 9. února bude sokolovna patřit Pochovávání basy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x