Sokolovna v Otrokovicích má novou podlahu

OTROKOVICE - Cvičitelé a sportovci, kteří využívají prostor otrokovické sokolovny, se dočkali kvalitní parketové podlahy. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Rozsáhlá rekonstrukce, která byla dlouho plánována, začala v polovině prosince a v současné době je sokolovna opět plně připravena k využití.

Ještě v úterý 15. prosince 2015 se v sokolovně konalo závěrečné vánoční předvádění dětí i dospělých. O den později se začalo s plánovanou rozsáhlou opravou parketové podlahy v sále a předsálí.

„Byla to velká investice a tak pevně věříme, že budou všichni ohleduplní a podlaha nám zůstane co nejdéle hezká. V pondělí 4. ledna 2016 se již cvičení rozjelo na nové podlaze a všichni byli moc spokojení,“ pochvaluje si cvičitelka Alena Ježová, členka výboru TJ Jiskra, oddílu Sport pro všechny.

Celkem pětkrát proběhlo broušení parket, jejich oprava a tmelení. Po řádném vyschnutí na ni byl dvakrát nanesen speciálním přípravek, jenž se používá na úpravy historických budov, kde se parkety nelakují. Na renovace podlahy byla použita částka ve výši devadesáti tisíc korun.

„Těšíme se na všechny, co si chtějí protáhnout těla a udělat něco pro zdraví. Náš rozvrh najdete na stránkách sokolovny a na Facebooku Sokolovna Otrokovice,“ vyzvala veřejnost Ježová.

Sponzorem článku je společnost Podlahy Prahakterá nabízí tyto produkty a služby:

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x