Holešovská společnost darovala Kroměřížské nemocnici nové pomůcky

KROMĚŘÍŽ – Kroměřížská nemocnice dostala nové vybavení za více než 15 tisíc korun od holešovské společnosti ELKO Lighting. Dary využijí zejména ve specializované ambulanci, kudy ročně projdou stovky dětských pacientů, řekla serveru Zlin.cz mluvčí nemocnice Veronika Klímová.

Dárky v podobě přebalovacích podložek, kojenecké váhy, židle nebo stoličky, přijeli do nemocnice osobně předat představitelé společnosti. „Rádi jsme tímto nemocnici pomohli a věříme, že vybavení pomůže potřebným,“ uvedl jednatel firmy Martin Gahura. Dodal, že společnost považuje takovou podporu za důležitou.

Dary ocenilo i vedení nemocnice. „Jsme rádi za toto partnerství, které se nám podařilo před časem navázat. I zdánlivě drobné dary nám velmi pomáhají,“ uvedla předsedkyně představenstva Kroměřížské nemocnice Lenka Mergenthalová.

Společnost ELKO Lighting vznikla v roce 2010 s cílem vyvíjet, vyrábět a dodávat na trh nejen LED světelné zdroje a svítidla, ale také komplexní řešení osvětlení. Navazuje na tradici a zkušenosti společnosti ELKO EP, která již 20 let vyvíjí a vyrábí elektronické ovládací prvky, které využití LED osvětlení ještě rozšiřují.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x