Ski areál Razula chystá pro děti s vysvědčením speciální bonus

VELKÉ KARLOVICE - Ski areál Razula Velké Karlovice má pro vzorné školáky připravený dárek - za pololetní vysvědčení slevu na skipas. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

Každý školák, který dostane na pololetní vysvědčení alespoň jednu jedničku, má 28. a 29. ledna celodenní skipas do Ski areálu Razula za 145 korun, tedy za polovinu. Akci mohou využít děti do 14 let.

Odměnu školákům věnuje i relaxační centrum Wellness Horal. Děti, které dostanou alespoň jednu jedničku na vysvědčení, mají 28. a 29. ledna dětskou vstupenku do termálních bazénů ve Wellness Horal za symbolickou korunu. Akci mohou využít děti do 14 let při současném doprovodu dospělého (maximálně dvě děti na jednoho dospělého).

Podmínkou obou akcí je předložení kopie vysvědčení v pokladně.

Na pololetní prázdniny navazují příští týden jarní prázdniny ve Zlínském kraji. Ty v minulosti patřily co do obsazenosti hotelů spíše k těm méně vytíženým – Zlíňané jarní prázdniny tradičně využívali spíše k výletům mimo svůj kraj, do Rakouska či Itálie nebo za exotikou. „V letošním roce ale sledujeme výrazný obrat a velký nárůst počtu návštěvníků. Naše hotely jsou pro příští týden již téměř vyprodány, zbývá jen zhruba pět volných pokojů ve všech třech hotelech Lanterna, Horal i Galik a to na maximálně tři noci,“ konstatovala Žáčková. Důvodem může být obecně menší ochota lidí v současné době cestovat do zahraničí a také z pohledu sněhových podmínek netypický začátek zimy v Alpách. „Naopak podmínky v Beskydech jsou zatím velmi dobré, v Resortu Valachy vedle lyžování i s možností doprovodných aktivit v podobě běžek, bruslení, koupání v termálních bazénech, saunování či animačních programů pro děti,“ uzavřela Žáčková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x