Letošní ročník benefičního dne Život je dar podpoří zlínské onkologické centrum

V sobotu 20. února 2016 proběhne ve Zlíně druhý ročník benefičního dne Život je dar nadačního fondu VITA DONUM EST. Nadační fond VITA DONUM EST byl založen 17. prosince 2014 ve Zlíně a jeho hlavním cílem je podpora zlínské onkologie. Jednou z hlavních akcí fondu je benefiční den Život je dar, díky kterému město Zlín opět ožije řadou sportovních, tanečních, divadelních a hudebních vystoupení s cílem vybrat co nejvíce finančních prostředků pro Komplexní onkologické centrum Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně.

Druhý ročník benefičního dne Život je dar chce navázat na úspěch z předchozího roku, kdy v sobotu 24. ledna 2015 přišlo podpořit benefiční den zakoupením vstupenky celkem 1221 návštěvníků a celkový příjem ze vstupného činil 122.348,- Kč. Další částka přibyla z kasičky, která zůstala v OZC Zlaté Jablko pro ty, kteří nemohli z nějakého důvodu dorazit nebo se rozhodli přispět později. Zde se vybralo celkem 10.819,14,- Kč. Navíc byl zřízen i transparentní účet 107-9060230247/0100, na který se zasílaly donátorské příspěvky z celého světa. Veškeré příspěvky zaslané na tento účet, příjem z kasičky a ze vstupného v rámci benefičního dne byly 27. 2. 2015 odeslány na účet Komplexního onkologického centra Krajské nemocnice Tomáše Bati. Celková částka činila 153.515,- Kč.

Benefiční den Život je dar bude v sobotu 20. února probíhat na několika místech po celém Zlíně tak, aby si mohl každý návštěvník vybrat z mnoha skupinových sportovních akcí (Vita Sana Club, Heat Fit Zlín, Sportovní centrum Malenovice, Infitness), tanečních lekcí a workshopů (Dance institut, Baletní škola Ballerine, Dance studio Starlight), divadélka pro děti, divadla pro dospělé a večerního hudebního programu ve zlínských klubech (Bamboo, Blok 12, Fénix, Kavárna Továrna, Masters of Rock Café, Star Club Flip).

Vstupenka na celodenní program bude stát opět 99,- Kč a její zakoupení je možné na kterékoliv akci z programu. Nově přibyla možnost, pro ty co mají srdce ze zlata, přispět ve formě vyššího vstupného více tzv. Gold vstup za 199,-. Dalším způsobem jak podpořit sbírku do nadačního fondu je vhození finanční částky do kasičky, kterou naleznete v OZC Zlaté jablko v prostorách před pokladnami Multikina Golden Apple Cinema. Samozřejmostí je transparentní účet, který byl zřízen pro všechny, kteří se z nějakého důvodu nemohou benefičního dne zúčastnit, a přesto chtějí přispět. Jeho číslo je 107-9060230247/0100. Veškeré příspěvky zaslané na tento účet, příjem z kasičky a ze vstupného v rámci benefičního dne budou opět ve stoprocentní výši předány Komplexnímu onkologickému centru Krajské nemocnice Tomáše Bati.
Novinkou druhého ročníku benefičního dne Život je dar je aukce vzácných podepsaných darů (dresy, hokejové hole anebo i jízda závodním speciálem) hudebních hvězd a předních českých sportovců v čele s fotbalistou Pavlem Nedvědem, Kalim, Majk Spiritem, Kazmou a dalšími. Zlínské sportovní fanoušky potěší autogramiáda prvoligových fotbalistů FC Fastav Zlín, kteří se osobně na akci dostaví kolem 22:00 do Star Clubu Flip.
Více informací o tom jak se zapojit ať už jako sponzor nebo návštěvník hledejte na www.zivotjedar.cz popřípadě na Facebooku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x