Ve Valašském Meziříčí se uskuteční seminář k problematice hazardu ve městě

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - S odborníky v oblasti hazardu i městskými zastupiteli se mohou obyvatelé Valašského Meziříčí setkat v pondělí 15. února ve velké zasedací místnosti meziříčské radnice. Volně přístupný seminář k problematice hazardu pořádá město Valašské Meziříčí, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Renata Votrubová.

Dveře velké zasedací místnosti městského úřadu se všem zájemcům o problematiku hazardu otevřou v 10.00 hodin. S hlavními příspěvky vystoupí místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jan Bartošek a ředitel odboru protidrogové politiky Úřadu vlády ČR Jindřich Vobořil. Seminář potrvá dvě hodiny.

„S ohledem na důležitost tématu jsme se rozhodli formou veřejného semináře poskytnout všem zájemcům dostatek ucelených informací o hazardu nejen v našem městě. O svou zkušenost s nulovou tolerancí hazardu se s námi podělí i místostarosta Otrokovic Jiří Veselý. Budeme hovořit též o vedlejších dopadech heren, jako je přítomnost drogové scény a zvýšená kriminalita,“ informoval místostarosta města Josef Vrátník.

V rámci dvoudenní návštěvy Valašského Meziříčí se setká v pondělí místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jan Bartošek také se studenty valašskomeziříčského gymnázia. Jeho návštěva pak bude pokračovat setkáním s poskytovateli sociálních služeb a zástupci podnikatelské sféry.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x