Plzeň Slovácku nešmakovala. Hosté vezou domů výhru 2:1

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - S favoritem pochodili stejně jako o den dříve sousedi ze Zlína. Dřeli, statečně vzdorovali, ale bodovou kapsu mají fotbalisté Slovácka po bitvě s Plzní prázdnou. A prohráli úplně shodně, i když po zrcadlově obráceném průběhu také 1:2.

V utkání byli v první půli jasně lepší hosté, spolu se Spartou hlavní kandidát boje o titul. Už po deseti minutách musel nestranný fanda ocenit mistrovský první gól. Baránek nádherně vyzval z půli hřiště dlouhým nákopem Kovaříka, ten bezvadně odcentroval a Kolář se už jen zblízka hlavou položil do míče.

Za další čtvrt hodinky herní dominance hostů to bylo s domácími ještě horší. Po dalším závaru v šestnáctce Slovácka fauloval Daníček zcela jasně Hořavu a Kolář penaltu bez náznaku vzrušení proměnil.

Druhá půle? Nebe a dudy. Brzy poté, co přišel na hřiště, rozhodil Došek míč na Diviše. Toho zfauloval Limberský a kopala se penalta. Kerbr úplně suverénně snížil a nastal hon za bodem.

Nevyšel, ale domácí i po prohře 1:2 vyšli z utkání se ctí. Samozřejmě jim to je málo platné, ale výkon podali velmi nadějný. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x