Zlín udolal Olomouc v nájezdech. Bitva o šestou příčku graduje

OLOMOUC - To co by před časem bylo považováno za holý nesmysl a blouznění zavilých snílků, dostává reálně obrysy. Hokejisté Zlína ukradli po nájezdové výhře 2:1 Venerově Olomouci dva body a na šestou příčku, kterou mají v nájmu právě Hanáci, se dívají pouze se čtyřbodovým odstupem. Šest kol do konce základní části. Nic nemožného.

Svěřenci trenéra Vlacha se poslední dobou prezentují úporným hokejem plným bruslení a na soupeře to prakticky bez výjimky platí. Druhou věcí je, jak hodně dostává zabrat třeba nervová soustava fandů anebo trenéra Vlacha.

Také v Olomouci hosté nejdříve prohrávali. Střela Vyrůbalika se v první třetině, konkrétně v 17. minutě, odrazila tak záhadně, že u levé tyčky číhající Holec neměl nejmenší problém zasunout kotouč do poloopuštěné klece.

Hosté jakoby pracovali na kopírce nedávného duelu v Pardubicích. V přesilovce ve 45. minutě sehráli nejhezčí přesilovkovou akci celé sezóny. Puk létal z hole na hůl a na konci geometrického obrazce měl už Říčka prázdnou branku výborného Konráda.

Rozhodovalo se tentokrát až v nájezdech. Ve čtvrté sérii trefil mezi betony domácího golmana Bukarts a domů se jelo 60 veselých kilometrů. 

HC Olomouc – PSG Zlín 1:2.

V neděli v půl čtvrté hurá na Karlovy Vary a nic nepodcenit.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x