Nové smlouvy pro "dvojčata". Zlínu se na dva roky upsali hokejisté Holík a Bukarts

ZLÍN - Jako utišující injekce působí na fanoušky hokejového Zlína po nepříjemné porážce s týmem Karlových Varů zpráva ze sekretariátu klubu.

Dvouleté smlouvy podepsali ve Zlíně útočníci Roberts Bukarts a Petr Holík. Shodou okolností dvojice, která se jakoby přímo hledala a na ledě předvádí dokonalou spolupráci, z níž těží celý tým. V nových kontraktech mají oba shodnou klauzuli, že v případě zajímavé nabídky mohou ve druhé sezóně zamířit na zahraniční angažmá.

„Jsem moc rád, že zůstávám členem zlínské organizace, jsem tu velmi spokojený,“ komentoval podpis pro klubové stránky ve stručnosti 25 letý lotyšský reprezentant Bukarts, který má bohaté zkušenosti z KHL v dresu Dynama Riga.

„Nová smlouva mne těší, mám ve Zlíně všechny podmínky pro zlepšování, jsme klubem, kde je cítit přímo rodinné zázemí,“ vyjádřil se po podpisu 24 letý Holík.

„Našim úkolem je ještě dopilovat podmínky už podepsané smlouvy s Robertem Říčkou, a to s jeho kmenovým klubem z Havířova,“ dodal k novinkám šéf zlínského klubu Patrik Kamas.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x