Press cup pro policisty, lékaři i novináři hlásí spokojenost

ZLÍN - Naprosto jednoznačně ovládli 21. ročník fotbalového Press cupu zlínští policisté. V konkurenci osmi týmů byli suverény a vyhráli úplně po zásluze, když ztratili jen dva body za remízu ze zlínským Magistrátem. Policisté navíc jako vítěz turnaje vůbec poprvé neobdrželi jediný gól!

Nejstarší amatérský fotbalový turnaj regionu měl na začátku své třetí desetiletky výbornou sportovní úroveň. „Když jsem hrával já, bylo to více o zábavě, teď je to fotbal se vším všudy,“ komentoval z diváckého posedu emeritní kapitán týmu novinářů, dlouholetý rozhlasák Rudolf Maňas.

„Úplně hledím, jak vysokou kvalitu týmy na Press cupu nabízejí, vidím tu spoustu ligových tváří z dávnější i nedávné minulosti, třeba Petra Klhůfka nebo Martina Baču,“ osvědčil postřeh bývalý brankář Jiří Novák.

Turnaj se hrál v osmičlenném obsazení systémem každý z každým, pořadatelé ze zlínského Syndikátu novinářů určili hrací čas na netradičních 11 minut a 11 vteřin.

„Docela originální, zahráli jsme sedm utkání, takže tak akorát,“ hodnotil po skončení zlínský lékař Jozef Macko, který při premiéře dotáhl svůj tým na výborné druhé místo, třetí skončil novinářský celek i bez svého kapitána Roberta Heče, který musel plnit pracovní úkoly coby reportér TV Prima.

Další pořadí: Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, Magistrát města Zlína, Zlínský kraj, Pragokoncert, Pivovar Černá Hora.

  • nejlepší hráč – Jozef Macko – Lékaři KNTB.
  • nejlepší brankář – Vlastimil Minařík – Sportovní kluby policie Zlín.
  • nejlepší střelec – Tomáš Zoubek – Sportovní kluby policie Zlín.
  • cena Fair play – Jaroslav Křelina – Pivovar Černá Hora.
×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x