VIDEO: Veselý rozpoutal divoké veselí. Zlín-Třinec 3:2 v prodloužení

ZLÍN - Prohrávali už o dva góly, srovnali a nakonec v první minutě "nekonečného" nastavení po brilantní kombinaci rozpustili třineckou ocel. Hokejisté Zlína vyhráli v ultimativním utkání i v celé sérii předkola play off nad Třincem 3:2.

Ve všech utkáních série to byla zkouška nervů, ale tentokrát už slabší povahy musely pomalu kolabovat. Nejprve v úvodní části v končící přesilovce napřáhl Nosek, muž, který toho docela dost pamatuje i ve zlínském dresu. Jeho rána byla gólová a hosté byli nahoře.

Video

K postupu se pak vážně blížili ve druhé části, kdy se střelecky v pádu prosadil Kindl, kat zlínských ambicí už v předchozím utkání.

Nic ale nebylo rozhodnuto, domácím přišel moc a moc vhod kontaktní gól o chvíli později. Střílel Marušák a ve skrumáži zřejmě lehce tečoval Štumpf.

Pak prokázal svoji herní kvalitu Holík. Projel krásně kolem zkoprnělých třineckých beků a nádhernou ranou pod víko srovnal.

Přišla bezgólová třetí třetina a nastavení. Parádní chvíle domácí druhé lajny. Vlach vyzval Ondráčka, ten nepanikařil, podél branky excelentně našel kapitána Veselého a ten rozpoutal zlínskou horečku nedělní noci.

PSG Zlín – Oceláři Třinec 3:2.  Stejný stav v sérii. Zlín zdolal Oceláře v play off posedmé v řadě, neprohrál ani jednou.

A teď na Spartu. Začína se ve středu na ledě soupeře, další zápas ve čtvrtek. V neděli pak první duel čtvrtfinále na stadionu Luďka Čajky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x