Bod pro Zlín. Ztráta i zisk. Fastav – Sigma Olomouc 0:0

ZLÍN - Trefně to řekl při odchodu jeden ze zklamaných fanoušků, lhostejno kterého týmu. Jestli prý byl tohle pěkný fotbal, pak musela být Marfuša z Mrazíka Miss SSSR. Úsměv po zápase, v němž šlo oběma o hodně, byl ovšem výjimečný. Fandové obou týmů při řadě nepřesností mnoho důvodů k radosti neměli.

Zcela zjevně oba týmy ztratily body. Ten, který získal Zlín, je ale v tabulkové konstelaci asi cennější, než ten, který má na kontě stále předposlední Olomouc. Ševci mají nadále o osm bodů víc a do konce soutěže chybí právě tolik kol.

Některé momenty sváděly k tomu, že se téměř všichni hráči obou týmů špatně vyspali. Šance měli v první půli domácí Holík a Poznar i hostující Mahmutovič, ale současná střelecká muška obou týmů je přímo žalostná.

V 53. minutě šel po druhé žluté do sprch domácí bek Hubáček. Ale za malou chvíli měli velkou šanci Zlíňané. Poznar ani Holík ale zlínské fandy nerozjásali.

Pak měl ještě možnost Koreš, vystřelil pěkně ale těsně vedle, hlavičkou mohl zlomit střelecké prokletí Hájek, ale neurodilo se.

Remíza jen podtrhla, že jsou oba týmy pod dekou a ne a ne se zpod ní dostat.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x