Skotští fotbalisté se budou na turnaj o postup na mistrovství Evropy připravovat v Otrokovicích

OTROKOVICE - Sportovní areál Baťov v Otrokovicích bude hostit reprezentační tým Skotska U17. Ten se zde bude připravovat na kvalifikační turnaj o postup na mistrovství Evropy, serveru Zlin.cz to oznámila za Sportovní areál Baťov Lenka Vaculová.

První trénink absolvovali skotští fotbalisté uplynulou neděli, další je na programu v úterý 29. března, pak ve čtvrtek 31. března a v pátek 1. dubna. Hrát budou vždy dopoledne v 10.30 hodin a odpoledne pak v 15.30 hodin, a to na přírodním trávníku. V případě nepřízně počasí je rezervována i plocha s umělou trávou.

Po tréninkové jednotce je pro regeneraci blokováno také wellness centrum. „Díky zkušenostem s reprezentačními týmy U21 Portugalska, U15 Česka a U21 Černé Hory je sportoviště na akce tohoto druhu dobře připraveno. Tým pracovníků dokáže pružně reagovat na požadavky a vycházet vstříc potřebám týmu,“ podotkla Vaculová.

Není bez zajímavosti, že Skotsko je ve skupině společně s Českem. Oba týmy prověří svou připravenost 30. března ve Zlíně na Letné. V boji o postup na šampionát budou měřit síly dále s Dánskem a Švýcarskem. Finále mistrovství Evropy hráčů do 17 let se odehraje v Ázerbájdžánu od 5. do 21. května.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x