Fotbalové stopy včerejška pro časy příští

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - V brance Drobisz, v obraně Němčický, Miroslav a Michal Kadlecové s Palinkem. V záloze Hlahůlek, Polách, Šumulikoski. Vepředu pak Malár, Došek a Nezmar. Na trenérských postech Komňacký, Juran a Habanec, v čele klubu Miroslav Valenta starší. Slušná sestava, co říkáte. 

A to ještě není elitní sestava Slovácka kompletní. Pozadu nemohou zůstat taková jména jako Švancara, Chajda, Soldán, Trousil nebo Kowalík. Jde o Slováckou stopu, skvělou sešlost nohou slavných uherskohradišťského a staroměstského fotbalu v chodníku u Sportovní haly pár kroků za uherskohradišťským fotbalovým stadionem.

Po téměř historické výhře nad Spartou je na chvíle slávy jistě čas. Mimochodem tato sestava, respektive její nohy otištěné v betonu, je k vidění už řadu měsíců. Jiná a ještě početnější je ve V.I.P. prostorách slováckého klubu. Tam koncem března otevírali Síň slávy.

Vůbec není od věci občas si v letu a chvatu současnosti připomenout události a osobnosti časů nedávných, ale rychle plynoucích do historie. V tomhle směru na to jdou u řeky Moravy poslední dobou opravdu výborně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x