Na Uherskobrodsku se stala vážná nehoda, pro těžce zraněnou řidičku musel přiletět vrtulník

UHERSKOBRODSKO - Vážná dopravní nehoda se stala v neděli odpoledne na silnici mezi obcemi Korytná a Nivnice na Uherskobrodsku. Řidička zůstala zaklíněna ve vraku vozu a do nemocnice ji musel s těžkými zraněními transportovat vrtulník, serveru Zlin.cz to řekl mluvčí hasičů Libor Netopil.

Na silnici se střetla auta značky Ford Escort a Mercedes ML. „Ve zdemolovaném vraku vozidla Ford zůstala zaklíněna těžce zraněná řidička. V druhém vozidle byla zraněna spolujezdkyně řidiče. Ta byla následně převezena zdravotnickou záchrannou službou k dalšímu ošetření do nemocnice,“ popsal událost Libor Netopil.

Uherskobrodští hasiči zaklíněnou ženu vyprostili za použití hydraulických nůžek a řetězů s háky. „Pak ještě pomohli naložit těžce zraněnou řidičku do vrtulníku. Hasiči také zajistili havarovaná vozidla proti vzniku požáru a za pomoci sorbentů likvidovali uniklé provozní kapaliny,“ doplnil Netopil.

Vážná dopravní nehoda v místě také značně zkomplikovala dopravu. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla totiž komunikace zcela uzavřena.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’28171′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚1175‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚28171‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x