Zlínští Ševci mají v útoku lazaret. Jak vypadá ozdravná kúra?

ZLÍN - Měli by po dlouhém půstu začít pálit ostrými a vyhnout se záchranářským děsohrám v posledních minutách ligového ročníku. Snad se to zlínským fotbalistům povede. Ale marodka v útočné linii je nevídaná. I když se stav maličko den ode dne lepší.

Trenér Páník ve středu s týmem potrénoval a vydal se do Prahy na naši největší tribunu na Julisku, aby si prohlédl příštího soupeře. Pražská Dukla hostila v dohrávce Spartu.

Pro Zlin.cz stačil glosovat zdravotní stav svých ofenzivních hráčů.

„Poznar má hematom ve svalu, vypadá to na dva týdny absence, bude-li se zranění hojit dobře. Kdyby ne, musíme být trpěliví, je to neduh, jehož léčba se přesně na dny určit nedá. Diopa trápí záda, Jordan bojuje s vleklým svalovým zraněním, ale už se oba zapojují do kondiční přípravy, jejich stav se oproti předešlým dnům přeci jen mění k lepšímu,“ hodnotí trenér situaci dalších dvou forvardů.

Pak je tu Fantiš, ten měl také problémy a to s kotníkem. „Jak se zdá, doznívají, mohl by nastoupit, ale zase je tam možnost recidivy,“ varuje kouč Zlína.

K dispozici má ještě Červenku a pak také možnost variability s jinými hráči.

Je tak dost dobře možné, že se v čistokrevného útočníka v neděli promění například Vukadinovič, který si na zmíněném postu vedl dobře v Teplicích, kde také skóroval.

„Každopádně přináší fotbal nejrůznější překvapení, viděli jste to nedávno v jiném provedení v zadních řadách Sparty,“ připomíná Páník.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x