Sladké mámení, hořký konec. Zlín dvakrát vedl, s Duklou ale jen remíza 2:2

ZLÍN - Ne že by Dukla neměla více velmi dobrých šancí, ne že by její hráči nebyli často fotbalovější, ale i tak může domácí bojovníky Fastavu remíza 2:2 docela rmoutit. K první jarní výhře chybělo ve 26. kole Synot ligy pár desítek vteřin.

První gól padl ve 22. minutě. Po odraženém míči se nejlépe zorientoval Koreš, rána levačkou mu sedla naprosto skvěle a z nějakých čtyřiadvaceti metrů zaplula dokonale k levé tyči Radovy branky.

Domácí ale vedení udrželi jen pět minut. Ve středu obrany Zlínských došlo k nepřesnosti, Berger vyzval doleva Néstora a jeho rána s tečí také zamířila do sítě.

Ve druhém poločase hosté chvílemi zle zatápěli, dvě šance spálil Berger, jednou výborně zasáhl Holý proti falšované střele Néstora, ale zlobili i domácí hrající hodně bojovně a ve vysokém nasazení, které občas plodilo nepřesnosti.

V 84. minutě napřáhl za trestným územím nečastý střelec Janíček a jeho střela šla zase naprosto přesně k tyči.

Jásot zazněl, ale neměl dlouhého trvání, domácí se zatáhli před vlastní branku, jenže chviličku před koncem těžce zaváhali po odraženém míči, Néstor měl hodně času a zamířil skvostně, Holý bez nároku.

Domácím bod v boji o záchranu asi pomůže, ale tentokrát mohli mít všechny tři.

Fastav Zlín – Dukla Praha 2:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x