Šaty na benefiční přehlídce Korunky předvedou krásky ze Slovenska

Krásky v nádherných šatech patří již tradičně k benefiční módní přehlídce Korunky Luhačovice, která se každoročně konává v květnu v luhačovické Elektře. Ani tentokrát nebude nouze nejen o dobrou zábavu a krásné modely šatů, ale ani o půvabné ženy, které atraktivní módní kolekce budou předvádět. Řada krásek přijede ze nedalekého Slovenska, kde se úspěšně účastnily tamních soutěží krásy.

„Představujeme Vám první čtyři modelky, které na naší módní přehlídce předvedou kolekce návrhářky Beaty Rajské, Miriam Janasové, Kateřiny Geislerové a módní kousky značky Vabacci. Všechny čtyři úspěšně soutěžily v Miss Slovensko! Máte se nač těšit,“ vybízí k návštěvě přehlídky na svém webu sdružení Korunka Luhačovice. Zúčastnit by se měla Laura Longauerová, která je Miss Slovensko 2014, a také finalistky Miss Slovensko 2015 Kristína Roháčeková a Nicole Naelová a Petra Denko. Ta je navíc držitelkou titulu nejkrásnější Evropanka v soutěži Miss Supranational 2015.

Na jevišti se kromě nich ale představí i další „misska“, tentokrát z tuzemska. „Mezi hosty večera bude totiž Miss ČR 2009 Aneta Vignerová,“ doplnila ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská. Kromě krásných žen a skvostných modelů nebude chybět jako obvyke ani spousta zábavy, kterou zajistí vtipní moderátoři a další hosté. „Moderátory večera budou Martin Dejdar a Eva Decastelo. Dalšími hosty večera jsou zpěvák Josef Laufer, Ruda z Ostravy a Josef Alois Náhlovský,“ dodala Záhorská. Akce se uskuteční 14. května od 19 hodin. Jako v předchozích ročnících Korunka využije vydělané peníze na pomoc nemocným dětem a jejich rodinám.

Vstupenky jsou v předprodeji v LuhaInfo v Luhačovicích, v květinářství Halka Adamová ve Zlíně, v prodejně Vabacci v OC Zlaté jablko ve Zlíně a v salonu Kohel v Uherském Hradišti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x