Zimní stadion v Rožnově má nové badmintonové kurty

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Dva nové badmintonové kurty má nově zimní stadion v Rožnově pod Radhoštěm. Provoz bude denní až do konce července, sdělil serveru Zlin.cz jednatel vlastnické společnosti Jindřich Žák.

Rožnovský zimní stadion na Bučiskách a jeho okolí se mění ve sportovně-rekreační areál. Od května budou v provozu dva nové badmintonové kurty. „Pojedou denně až do července s tím, že rezervace kurtů a ceník jsou k dispozici na stránkách společnosti Komerční domy Rožnov, která je vlastníkem a provozovatelem stadionu,“ uvedl Žák.

Kromě nových kurtů bude malým i velkým příznivcům zdravého pohybu k dispozici workoutové hřiště, které Komerční domy Rožnov vybudují v nejbližší době v prostoru před zimním stadionem. „Dobíhá nám soutěž na dodavatele workoutového hřiště. Po výběru bychom nové stanoviště měli instalovat do začátku letních prázdnin,“ doplnil Žák.

To ale není všechno. „Také dokončujeme stavbu nového skateparku,“ dodal Žák, podle kterého je nyní celý areál zimního stadionu vhodným místem pro sportovně-rekreační činnost.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x