Na Klokany zadarmo. Ale určitě se vstupenkami

ZLÍN - Přijít se podívat na jeden z nejúspěšnějších týmů jarní části nejvyšší fotbalové soutěže mohou fanoušci ve Zlíně v sobotu. Na Letné hrají Bohemians 1905. A jde se zdarma. Ale pozor, ne bez vstupenek!

Zápas 30. kola Synot ligy začne v 15.30. „Ale ve 14.00 normálně otevřeme pokladny, lístky se budou vlastně dávat nikoliv prodávat, ale každý kromě majitelů permanentek dostane řádnou vstupenku s označením místa, kde stráví posledních devadesát minut sezóny,“ vysvětluje ředitel zlínského klubu Jakub Holcman s tím, že na ní bude cena – nula korun.

S Klokany Zlíňané začínali sezónu, Pazderovým gólem v létě v Ďolíčku vyhráli 1:0 coby nováček a odrazili se k výbornému vstupu do elitní soutěže. Po patnácti kolech, tedy po polovině soutěže, měli 23 bodů, Pražané tehdy třináct.

Hle, jak se mohou věci v dlouhodobé soutěži měnit, zlínská mašina se zadrhla, vršovická rozjela. Před posledním kolem mají Ševci na kontě 29 bodů, sobotní hosté 36.

„Vstup zdarma bereme jako projev vděku našim věrným fandům za to, že byli při nás i na jaře, kdy se prostě nevedlo, teď je čas zkusit urvat vítězství, docela by to pomohlo,“ myslí si Holcman.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x