Šachový přebor Vsetína bude letos po jedenačtyřicáté

VSETÍN - Šachový oddíl TJ Zbrojovka Vsetín ve spolupráci s Alcedem připravují na počátek července již 41. ročník šachového festivalu Přebor města Vsetína 2016. Ve dnech 2. až 9. července se tak budou na Vsetíně utkávat desítky šachistů z blízka i z daleka, řekl serveru Zlin.cz Jiří Žůrek ze vsetínské radnice.

Přebor města Vsetína má totiž mezi šachisty velmi dobrý zvuk a každoročně přiláká na Valašsko známá jména z Česka i zahraničí.

Pořadatelský tým vedený ředitelem turnaje Radkem Zádrapou připravil pro šachisty pestrý program složený hned z několika různých turnajů. Ve dnech 2. – 9. července budou probíhat turnaje FIDE Open A a FIDE Open B. Na neděli 3. července je připraven Rapid dvojic a na středu 6. července pak Bleskový turnaj.

Přihlášky do turnajů lze podávat do 20. června na e-mail: radek@zadrapa.cz nebo formou SMS na telefonní číslo 736 779 944. „Po uvedeném datu nebo při naplnění kapacity nemůžeme garantovat přihlášení ani možnost noclehu,“ upozornil Radek Zádrapa s tím, že aktuální informace o turnaji najdete na webu: www.sachy-vsetin.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x