Zlínští hokejisté se utkají s otrokovickými fotbalisty

OTROKOVICE - Zlínští hokejisté se na trávníku Sportovního areálu Baťov v Otrokovicích postaví proti fotbalovému SK Baťov 1930. Jak serveru Zlin.cz za otrokovický sportovní areál sdělila Lenka Vaculová, vstup na akci bude zcela zdarma.

Přátelské utkání výběrů mužstev hokejového PSG Zlín a fotbalového SK Baťov 1930 se odehraje ve čtvrtek 16. června v 16.30 hodin. Fanoušci tak budou mít jedinečnou příležitost sledovat atraktivní zápas v rámci letní přípravy extraligových hokejistů PSG Zlín.

Letní kondiční příprava extraligových hokejistů PSG Zlín letos proběhne se změnami, bude bez tradičního soustředění v Turecku a bude zaměřena, pod vedením kondičního kouče Patrika Hrubého, převážně na komplexní silovou přípravu.

Do Otrokovic by měl ve výběru mužstva PSG Zlín dorazit Kubiš, Vlach, Veselý, Bořuta, Horák, Řička, Ondráček, Kašík, Šťastný, Štumpf, Honejsek, Hrazdíra, Gago a Holík. Výběr mužstva SK Baťov 1930 by měli posílit, kromě osvědčených domácích jmen, čtyři fotbalisté Fastavu Zlín – Jugas, Motal, Janíček a Hubáček.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x