Policie hledá svědky srážky dvou cyklistů v Uherském Brodě

UHERSKÝ BROD - V Uherském Brodě se srazili dva cyklisté a muž na bicyklu nejprve zraněné ženě pomohl a pak odjel. Policie teď hledá jeho i případné další svědky, serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Dopravní nehodu řeší dopravní policisté už od čtvrtka 21. července. V tento den kolem druhé hodiny odpoledne se kolize stala.

„Třiasedmdesátiletá cyklistka jela Hradišťskou ulicí směrem od centra Uherského Brodu. Cyklistka se chtěla vyhnout zaparkovaným vozidlům, proto vybočila ze směru své jízdy ke středu silnice. Jenže v té chvíli ji zřejmě předjížděl cyklista, který jel stejným směrem,“ popsala nehodu Šabatová.

Při tomto manévru došlo ke srážce a žena z kola spadla na zem. Neznámý cyklista zastavil, poskytl ženě pomoc a poté z místa nehody odjel.

„Policisté vyzývají jak neznámého cyklistu, tak i případné svědky, aby poskytli bližší informace k objasnění celé události. Učinit tak mohou na telefonním čísle 974 678 259 nebo také na bezplatnou tísňovou linku 158,“ doplnila policejní mluvčí Šabatová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x