Ve Valašském Meziříčí vystoupí zpěvačka Lucie Vondráčková

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Známá zpěvačka Lucie Vondráčková vystoupí ve čtvrtek 18. srpna v Amfiteátru parku zámku Kinských ve Valašskkém Meziříčí. Doprovodí ji skupina Vokobere, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

Vondráčková se vydává na turné po třech letech. Ve Valašském Meziříčí vystoupí od 20:00. „Vstupenky jsou stále k dostání v klasických předprodejích. Koupit je lze v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí nebo online na stránkách kulturního zařízení www.kzvalmez.cz. Naposledy objela Lucie Vondráčková deset velkých hal v Čechách a na Moravě společně s Michalem Davidem, se kterým vyprodala i pražskou O2 arénu. Po tomto velkém úspěchu se rozhodla co do počtu koncertů přidat, ale ubrat na velikosti hal. Rozhodla se pro akustické turné,“ uvedla Votrubová.

Podle ní se uskuteční ve 14 městech po celé zemi celkem 15 koncertů. „Lucie Vondráčková se představí v letních kinech a amfiteátrech nebo v komornějších divadlech společně se skupinou Vokobere, kterou tvoří muzikanti Tomáš Berka, Petr Kocman a Jiří Vondráček. Pro turné bude v některých písních rozšířená o basu a klávesy,“ dodala Votrubová.

S členem Vokobere Petrem Kocmanem nazpívala Vondráčková několik duetů. Mezi ně patří například Já to nejsem, Jedou vozy prérií nebo Islands In The Stream – Ostrov proudu dní. Otec Jiří Vondráček je dvorním skladatelem dcery. „Společně se skupinou Vokobere nazpívala píseň Kousek štěstí, podle které je pojmenováno celé turné,“ doplnila Votrubová.

Podle ní se mohou návštěvníci těšit na písničky jako Strach, Kdy vzlétnu já, Kousek štěstí nebo Kdo mě má rád. „S Vokobere je nám na jevišti muzikanstky i lidsky dobře. Folkovějším písničkám vokoberácké vokály sluší, a tak jsme se rozhodli jet za lidmi v létě společně,“ řekla Vondráčková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x