Soutěž „Naše město v květech a zeleni“ vrcholí

OTROKOVICE - Zbývá ještě posledních pár týdnů do ukončení letošního ročníku soutěže o nejlepší květinovou výzdobu ve městě. Serveru Zlin.cz o ní pověděla mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Soutěž končí 31. srpna 2016. Lidé mohou přihlásit sebe nebo své známé, kamarády, sousedy i rodinné příslušníky do tří kategorií.

A – květinová výzdoba oken, balkonů a předzahrádek bytových domů
B – květinová výzdoba a údržba zeleně u rodinných domů (okna, balkony, předzahrádky)
C – výsadba a údržba zeleně u podnikatelských objektů a institucí

Zúčastnit se může každý, kdo žije nebo podniká v Otrokovicích. Do soutěže budou zařazeni zájemci, kteří se sami přihlásí, ale také účastníci přihlášeni z podnětu jiného občana nebo samotné hodnotící komise.

„Přihlásit se mohou lidé písemně na adrese: Městský úřad Otrokovice, odbor rozvoje města, náměstí 3. května 1340, 765 23 Otrokovice nebo mailem na adrese: zahradnickova@muotrokovice.cz,“ sdělila Stehlíková

„Soutěž má v Otrokovicích dlouholetou tradici a dobrý ohlas. Cílem této akce je podpořit a ocenit aktivitu obyvatel našeho města ve zlepšování a zkrášlování svého okolí,“ uvedla Marie Zahradníčková, pracovnice odboru rozvoje města, která je organizátorkou tohoto klání.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x