Akce se uskuteční 2. září od 19:00 na terase hotelu. Menu na ni připraví nejlepší kuchaři. „Povolali jsme českou kuchařskou špičku a dali jí jasné zadání. Musí připravit baťovské menu z roku 1938 podle moderních trendů s osobním vkladem a zachováním základních surovin,“ uvedla produkční Garden Food Festivalu Martina Svatošová.
Podle ní se museli s úkolem vyrovnat David Viktorin se zkušenostmi z Borgo Agnese a Rynk Brno, Jan Punčochář se zkušenostmi z Le Terroir, Grand Cru Restaurant & Bar Praha a Břetislav Novotný z Hotelu Tomášov Zlín.
Na zájemce čeká menu o šesti chodech, které doplní alkoholické i nealkoholické nápoje a živá hudba. Těšit se mohou například na Consomé z hovězí oháňky, Ceviche z candáta nebo na kapouna plněného kysaným zelím a špekem s houbovou omáčkou a hrnkovým knedlíkem, ale i na jahodové capuccino. Vstupenka v hodnotě 1690 korun je v prodeji v infocentru zlínské radnice a v recepci Hotelu Tomášov.
Garden Food Festival se uskuteční první zářijový víkend v sadu Svobody u zlínského zámku.